vineri, 25 decembrie 2009

Program de afiliere EroticClub.ro

Desi este lansata de putin timp, reteaua EroticClub.ro a avut un succes foarte mare datorita serviciilor de calitate oferite, suportului 16h-24h/7zile , campaniilor publicitare intensive, atingerea segmentelor de nisa neocupate cu cerere mare din partea utilizatorilor ( site-urile FetishClub.ro, NudistClub.ro, LesbianClub.ro, TransexClub.ro si SexGames.ro ) reprezinta premiere pe segmentele corespunzatoare in spectrului internetului romanesc) si, nu in ultimul rand, faptului ca indiferent de sexul, orientarea sexuala sau preferintele/asteptarile unui vizitator, acesta va gasi in cadrul retelei lor un site care sa se potriveasca dorintelor lui.

Prin programul de afiliere, ei doresc sa extinda dimensiunea site-ului, succes pe care sa il construiesc impreuna si ale carui rezultate sa le imparta cu Dvs. - partenerii lor.
Pagina lor-

Cum functioneaza sistemul?
Cand un vizitator intra pe un site din reteaua noastra venind dinspre un site al tau, i se seteaza un cookie in care este pastrat codul tau de afiliat. Acest cookie este valabil 10 zile. Asta insemna ca, daca vizitatorul nu se inscrie imediat, dar intr-un interval de 10 zile revine si se inscrie, tu vei fi platit pentru faptul ca s-a inscris, pentru ca a aflat de site-ul nostru de la tine. Pentru sex-shop Erotic24.ro, afiliatul care trimite un client va primi procentul de 10% din valoarea comenzii. Acesti 10% se regasesc in contul afiliatului dupa ce banii pe comanda facuta de client au intrat in contul Erotic24.ro ( de obicei dupa 10 zile de la plasarea comenzii).

Cat sunt platit si pentru ce?
Exista 2 tipuri de pachete disponibile:
-daca vizitatorul trimis de tine se inscrie pe site-urile din sistemul nostru de afiliere, primesti 0.35 lei ( 3500 lei vechi ), indiferent de site-ul pe care s-a inscris
-daca vizitatorul trimis de tine pe sexshop-ul Erotic24.ro comanda si plateste, primesti 10% din valoarea comenzii.

Care este suma maxima pe care o pot castiga?
Castigurile tale sunt nelimitate. Totul depinde de numarul de site-uri pe care vei pune bannerele noastre sau text-link-urile tale catre noi, numarul de bannere pe care le vei pune pe un site, pozitia in pagina in care vei pune bannerele si numarul de vizitatori ai site-ului tau. Ideal este sa pui bannere catre toate site-urile noastre, simultan sau prin rotatie, pentru ca, dat fiind varietatea target-uri pentru site-urile noastre, este foarte putin probabil ca un vizitator al site-ului tau sa nu fie atras de cel putin un site din reteaua noastra.

Care este suma minima care este virata de catre EroticClub?
Suma minima este 100 RON ( 1.000.000 ROL ).

Cand primesc banii?
Daca aveti un volum de incasari mai mare de 50 RON si doriti sa va fie trimisi banii trebuie sa ne trimiteti un mail prin care sa specificati acest lucru. In cazul persoanelor juridice, nu rebuie decat sa ne trimita factura si, dupa ce primim factura, vom achita acea factura prin ordin de plata.

Cum stiu ca acest sistem este corect?
Este foarte simplu! Un sistem de afiliere este un sistem in care fie castiga ambele parti, fie pierd tot ambele parti. Pentru ca noi dorim sa castigam, preferam varianta in care ambele parti castiga.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu