miercuri, 23 decembrie 2009

Cum sa faci bani pe net cu PayPal !!

PayPal este cel mai puternic site care se ocupa cu intermedierea platilor si transferurilor electronice de bani fiind de un real ajutor persoanelor care vor sa castige bani pe internet. Daca vrei sa faci bani pe net, cu siguranta ca avantajele PayPal te vor incanta. PayPal este cel mai cunoscut si mai bun procesator de plati iar intr-o afacere online te poate ajuta cu adevarat pentru ca are numeroase beneficii.

PayPal functioneaza dupa principiile unui cont bancar dar totul se realizeaza electronic adica accesul este mult mai facil. Desi acest serviciu seamana foarte mult cu cel de internet banking, PayPal are mai multe avantaje.

In primul rand, vei putea cumpara si vinde de pe site-urile straine gen Ebay. Si acest lucru va fi facut in deplina siguranta deoarece PayPal este cea mai sigura modalitate de plata de pe internet. Aceasta siguranta a datelor personale este data de faptul ca nu trebuie sa furnizezi datele contului ori de cate ori faci o tranzactie. Un alt avantaj este usurinta cu care sunt efectuate platile tale. Adica dupa ce iti vei configura contul serviciului PayPal, platile vor fi facute doar cu ajutorul adresei tale de e-mail.

Si cel mai important lucru este ca poti sa trimiti dar mai ales sa primesti bani din orice colt al lumii, acesta fiind un aspect esential pentru persoanele care castiga bani pe internet prin diferite modalitati.

Tot ce trebuie sa faci este sa iti deschizi un cont PayPal si sa iti transferi din contul tau bancar ce suma de bani doresti in contul virtual. Iar dupa ce ti-ai configurat acest cont de PayPal, atunci cand o sa vrei sa faci o plata, o sa ti se ceara doar adresa de mail. E atat de simplu.In plus, este de mentionat faptul ca cele mai multe e-shopuri accepta aceasta modalitate de plata.

PayPal este considerat a fi cel mai bun procesator de carti de credit deoarece tranzactiile intermediate de acesta sunt foarte sigure si rapide dar mai ales toate serviciile oferite sunt gratuite. Gratuitatea se aplica inclusiv pentru crearea unui cont nou de PayPal iar acest lucru este oferit de catre toate bancile.

In Romania, serviciul PayPal a fost lansat de abia in anul 2007 iar romanii puteau beneficia doar de anumite functii ale serviciului. In acest moment, romanii pot face toate tipurile de tranzactii oferite de PayPal, inclusiv sa retraga banii pe care i-au castigat pe internet. Mai mult, cu ajutorul acestui serviciu romanii au devenit mai increzatori in raport cu utilizarea cardurilor pe site-uri deoarece cu PayPal nu trebuie sa iti furnizezi de fiecare data datele personale.

Serviciile oferite de PayPal sunt instrumente importante, in special, pentru persoanele care sunt implicate intr-o afacere online deoarece cele mai multe modalitati de castigat bani pe internet implica existenta unui cont virtual PayPal. Doar prin intermediul acestui serviciu iti vei putea retrage banii castigati online, oriunde si oricand.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu