miercuri, 23 decembrie 2009

Sfaturi cum sa faci bani pe net !!

Cum sa faci bani pe internet?Raspunrilie le poti gasi aici:

-foloseste un motor de cautare si cauta dupa cuvintele cheie “online business” sau “earn money over the internet”, sau “online jobs”. Vor fi o multitudine de programe

-poti deveni chiar milionar daca urmezi urmatorii pasi::

– creaza-ti un website (gaseste un provider bun)

– inscrie-te la un program de afiliati care plateste bine

– incearca sa devii afiliat la chiar mai multe programe

– provoveaza acele programe pe situl tau

In mometul in care ai gasit un program bun, asigura-te mai intai daca functioneaza, apoi investeste timp si bani.

Exista mai multe feluri in care poti castiba bani pe internet. Unele dintre ele sunt de acelasi fel . Se pot clasifica astfel:

Vinde produsele altor persoane (sa vinzi o carte sau un program soft)
Aceasta se fa face astfel:va trebui sa te inscrii la un program de afiliati si sa faci vanzare la el prin situl tau (de ex.Ebay)
Piata de afiliati (Affiliate marketing )
Dupa ce te inscrii la un program de afiliati al unui magazin virtual de ex. vei primi comision din vanzari daca le promovezi pe situl tau.
Promoveaza si vinde produsele proprii
In acest caz ai nevoie de un portal pentru plata (prin care vei primi bani pe produsele presentate pe situl tau), si , bineinteles de niste produse proprii pe care le poti vinde (sau face reclama) prin intermediul sitului tau.

Programe de sondaje (Paid survey programs)
Pentru a castiga bani din aceste programe nu ai nevoie de un website. Vei primi in email sondajele de opinie pe care va trebui sa le faci. Dupa ce termini vei primi o suma pe care o vei sti inainte sa incepi sondajul.
Castiga bani doar vizualizand reclame
Te poti inscrie la astfel de programe si in acest caz tot ca ai de facut este sa intri pe paginile furnizate de ei si sa tii pagina deschisa pentru un timp (ex.30s). Nu ai nevoie de un website pentru aceasta afacere.

Castiga bani publicand reclamele altor programe pe situl tau
Vei avea nevoie de un website si de un continut al sitului pe langa care sa poti pune si reclame ale altor produse relevante la situl tau.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu