joi, 22 septembrie 2011

Bocanci munte , Grisport , Goretex , Bocanci iarna

Bocanci


Bocanci sunt acea incaltaminte care protejeaza piciorul celui care il poarta de multe pericole . Ei ofera protectie amxim impotriva temperaturilor scazute si sunt foarte buni pentru excursiile montante . Cand plecati la munte nu uitati sa va luati si o pereche de bocanci cu voi . Exista mai multe firme care fac bocancid e inalta calitate printre care amintim Teva , Grisport , Merrell aceste 3 firme fabrica bocancid e inalta calitate si sunt recunoscute international . Bocanci de la Teva sunt foarte buni pentru ca acestia proteeaza foarte bine piciorul tinand umezeala si temperaturile scazute departe de noi . Bocanci grisport sunt niste bocanci sport care se pot purta la ski si prin orase . Acesti bocanci sunt foarte cautati in randul tinerilor deoarece sunt foarte frumosi si sunt sportivi .

Bocanci Munte


Bocanci munte sunt un tip de incaltaminte utilizat in sportul de catarare a muntilor. Sunt conceputi specific pentru a se deplasa pe teren cu rugozitati.A nu fi confundati cu ghetele pentru drumetii, bocanci munte sunt de obicei mai inalti, mai fermi si izotermici. Acestia pot fi facuti din piele, plastic sau materiale sintetice moderne .Inaltimea si fermitatea in plus ai bocancilor pentru alpinism ajuta la sprijinul alpinistului pe teren abrupt unde bocanci flexibili ar putea cauza o pasire nesigura ceea ce ar putea avea ca rezultat caderea alpinistului. Aceasta fermitate suplimentara este de obicei obtinuta prin folosirea unei tije intregi de otel, desi unii producatori au optat deja sa utilizeze fibra de carbon pentru a reda fermitatea necesara.Bocanci munte sunt de obicei conceputi pentru a fi utilizati cu crampoane. Pentru a atinge compatibilitatea cu crampoanele, ramele sunt topite la partile degetelor si a calcaielor bocancului, formand o platforma careia sa se poata atasa cramponul. Fermitatea bocancului sporeste precizia cramponului si permite alpinistului sa urmeze teren mult mai abrupt si dificil.

Grisport


Bocanci Grisport sunt recomandati pentru tooate persoanele care vor sa calatoreasaca si sa faca excursii pe munte. Acesti bocanci sunt impermiabili , din piele si sunt foarte buni protectori . Grisport este o firma foarte cunoscuta care face bocancid e inalta calitate , aceasta firma produce cel mai mult bocanci pentru sport , Cum ar fi ski , snowbord sau alte sporturi care se practica iarna . Grisport este de asemenea si cel mai bun in domeniu la facut bocanci pentru catarat pe munte si alte lucruri ca alpinismul . Va invitam sa cumparati acesti bocanci grisport dand click pe linck-uld e mai sus .

Bocanci Goretex


Bocanci Goretex sunt niste bocanci speciali care protejeaza foarte bine piciorul celui care ii poarta . Acestia sunt facuti dintr-un material care nu permite sa intre apa si rezista la temperaturi foarte scazute . Acesti bocanci sunt captusiti deci va vor mentine o temperatura foarte buna la picior . Bocanci goretex este o incaltaminte foarte impermeabila care tine apa departe de picior izoland piciorul perfect . Va asteptam in magazin la noi daca vreti o pereche , sunt super buni pentru calatoriile pe munte dar si pentru ca vine sezonul de iarna nu strica sa va procurati din timp o pereche deci ce mai asteptati , intrati si va luati perechea potrivita .

Goretex


este un material foarte interesant. Du-te în orice magazin care-ți vinde bocanci sau haine pentru munte, pescuit sau vânătoare și, dacă vei petrece suficient timp cu vânzătorul, acesta îți va spune pe un ton confidențial că este cel mai bun material existent deși produsele care-l folosesc (de regulă pantofi/bocanci sau haine) au prețuri peste media. Deci, care-i șmecheria cu Gore-Tex-ul ăsta?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu