vineri, 20 mai 2016

CIZME DE ZAPADA

Afla pe ce modele de cizme de iarna te poti baza pentru a infrunta zapada coplesitoare si cum poti sa arati bine chiar si atunci cand abordezi modele mai mult utile decat sexy. Iata cateva sugestii. Ori de cate ori vremea rea isi face simtita prezenta avem senzatia ca suntem constransi sa ne imbracam complet diferit decat in mod normal. Iar daca vorbim despre cizme de iarna, cele mai multe fashioniste cred ca cele mai practice modele sunt complet inestetice si de nepurtat.




In realitate lucrurile stau complet diferit, avand in vedere ca poti purta cizme de iarna in combinatii cool exact asa cum faci si in cazul altor tipuri de incaltaminte cum ar fi pantofii masculini, cei sport sau chiar cizmele din piele intoarsa.
Desi nu sunt la fel de eficiente ca o pereche de cizme Moon Boot, te vor proteja de minune impotriva umezelii si au avantajul ca le poti include in tinute office elegante. Le poti purta cu pantaloni din piele, blugi boyfriend sau skinny, fuste din denim si chiar pantaloni de costum.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu