joi, 5 octombrie 2017

Ce tip de incaltaminte de iarna ti se potriveste in functie de forma picioarelor

         

Diversitatea modelelor de botine, ghete si cizme din acest sezon este uimitoare si, o data ce pasesti intr-un magazin specializat, esti acaparata de cele mai feminine detalii, de culori vesele, de materiale confortabile si tocuri elegante. Insa, inainte sa te grabesti sa cumperi primul model care iti face cu ochiul, mai bine informeaza-te astfel incat sa faci o investitie cat mai buna.

DACA AI GLEZNE GROASE

            Alege botine care depasesc linia gleznei, sau botine care sunt decupate in V pe glezna, pentru a oferi impresia unei glezne mai subtiri. Cizmele inalte trebuie sa fie in linie dreapta, astfel incat sa nu se muleze pe glezna si sa ii evidentieze grosimea.
Evita incaltamintea de iarna care trebuie trasa pe picior, care nu are fermoar; evita si modelele care atrag atentia la glezna prin fermoare, catarame si ale detalii - https://www.epantofi.ro/dama/cizme-si-altele/botine.html
Poarta-le cu pantaloni stramti, colanti, jeansi skinny, dresuri mate, fuste si rochii scurte care sa creeze un aspect feminin, sa atraga atentia asupra pulpelor si gambelor si sa ascunda gleznele groase.

DACA AI GLEZNE SUBTIRI

         Alege orice incaltaminte care implica flexibilitate in jurul glenzelor - catarame, dantela, supraelastic - astfel incat sa evidentieze supletea lor. Poti sa scoti in evidenta curbura frumoasa a picioarelor si cu cizme sau botine in nuante puternice sau cu detalii tridimensionale: volane, funde, flori.
         Evita taieturile asimetrice sau largi mai ales in cazul botinelor. Mai mult de un centimetru distanta intre botina si glezna va oferi senzatia unor picioare mult prea subtiri, construind o imagine inestetica mult prea contrastanta.
          Poarta-le cu fuste si rochii apropiate de corp, nu bufante, pentru a evita contrastul mare cu gleznele subtiri.

DACA AI PICIOARE SCURTE

            Alege incaltaminte cu toc cat mai inalt si talpa dubla, pentru confort. Si talpa ortopedica este avantajoasa dar si confortabila. Alege detalii verticale care sa lungeasca si mai mult piciorul, in loc de detalii pe orizontala.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu