duminică, 27 decembrie 2009

Cel mai tare sa te joci sa fii platit !!


Prizee.com:
Avand peste 4 milioane de utilizatori, este unul dintre cele mai mari site-uri din categoria sa !
Prin aceasta metoda puteti imbina placutul cu utilul , castigati bani online in cel mai placut mod , jucandu-va online. Nu o sa castigati la fel cum se castiga cu metoda PTC ( paid to click ) insa daca sunteti amatori de jocuri online puteti incerca .
Site-ul detine o grafica deosebita, este in limba franceza, insa necesita minimum de cunostinte ale limbii franceza. In cadrul acestui program trebuie pur si simplu sa va jucati, si pentru asta veti fi platit in bani sau cadouri. O sa gasiti o gama larga de jocuri.

Castigurile la PRIZEE pot fi cecuri sau cadouri. Poti comanda cadouri sau cecuri daca ai suma necesara in cont .

Exista patru modalitati de comandare in rubrica de cadouri:

1. Vitrine - aici puteti comanda un cadou alegand din mai multe sectiuni. Se face o extragere la sorti pntru fiecare cadou in parte la ora mentionata in detaliile cadoului ales, iar numele castigatorilor va este trimis intr-un mesaj in rubrica Mesaje. Daca ati castigat, banii va sunt debitati din cufar.
2. Encheres sau licitatia - aici puteti licita pentru cadoul dorit suma pe care o aveti in cufar, daca pierdeti licitatia, banii vi se returneaza in cufar.
3. Tombola - taxa de participare este cel mult jumatate din suma cadoului sau a cecului, puteti cumpara cate tichete doriti pentru o singura extragere. Daca nu ati fost declarati castigatori nu va mai primiti banii.
4. Ticket Cadeaux - aici puteti razui un tichet, acesta costa 5 euro si se pot castiga direct atat cecuri cat si cadouri.

Deci intra-ti la joc imediat !!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu