miercuri, 23 decembrie 2009

O retea sociala care te plateste pentru afiliere

Ce este aceasta comunitate care te plateste?
In 6 idei:
Platit cand altii iti vizioneaza Jurnalul . Platit cand altii iti vizioneaza Fotografiile . Platit cand altii iti vizioneaza Filmele . Platit ca sa te distrezi si sa conversezi . Platit pentru referalii tai si ai referalilor. Platit pentru vizite . Ai cont pe Facebook sau Myspace? Daca raspunsul tau este “da” atunci ai tot ce-ti trebuie pentru a beneficia de aceasta revolutie a internetului! Cum? Simplu. Oportunitatea se numeste Yuwie. A inceput la sfarsitul lunii Iunie 2007 si acum iti creeaza oportunitati la care doar ai visat!Ce este Yuwie?Yuwie = Myspace si Facebook combinate. Poti accesa tot felul de informatii, contacta prietenii, infiinta grupuri, publica evenimente, anunturi si mult mai multe . Yuwie a fost lansat in iunie 2007 si este de asteptat sa creasca foarte mult pana la sfarsitul lui decembrie . Yuwie a avut primul sau boom in luna august 2007 si va continua sa creasca mult timp de acum incolo.
Care e secretul?
Secretul este ca esti PLATIT . Nu este complicat . Te inregistrezi cum faci si pe Myspace sau Facebook , iti pui pozele, alegi un design si creezi profilul . Cand ai facut toate acestea (100% GRATUIT) esti gata sa incepi sa faci bani cu Yuwie . Cum esti platit?
Esti platit in functie de cate afisari (page views) generezi . Ce este o afisare? O afisare (page view) este atunci cand pur si simplu vizionezi profilul unui utilizator, faci un comentariu , trimiti un mesaj si multe altele. Scurt si la obiect, daca utilizezi Yuwie in fiecare zi cate 30 de minute pe zi probabil vei avea aproximativ 3000 de afisari pe luna.Cat poti castiga?
Aici totul depinde de tine. Cand te inregistrezi primesti un link special denumit “Referral Link”.Ce este un link de referral?Este pur si simplu un URL de tipul http://www, o adresa web de genul http://r.yuwie.com/dolari_multi/ cu numarul tau de identificare. Adresa ta te va credita atunci cand cineva se inregistreaza de pe ea. Si nu e totul, merge pana la 10 nivele adancime. Ce inseamna asta? Inseamna ca daca inviti un prieten cu adresa ta personalizata si el adduce 10 prieteni care aduc si ei cate 10 care aduc la randul lor cate 10 prieteni atunci ai 6 nivele la 1110 referali doar din faptul ca ai invitat o persoana. Iar la Yuwie totul se intampla nu pe 6 ci pe 10 nivele.
Cum faci bani din referali?
Raspunsul este simplu. Afisari! Esti creditat pentru fiecare din afisarile reeralului tau. Potentialul este urias. Pornind de la exemplul de mai sus cu o singura persoana ai putea face 910$ pe luna! Iar acestea sunt cifre mici, ai putea obtine mult mai mult.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu