miercuri, 23 decembrie 2009

Cum sa faci bani pe net cu Homepages Friends !!

Homepages Friends – motorul de cautare care te plateste daca il folosesti in mod normal!

Toata lumea a folosit in motor de cautare macar o data in viata si cei mai multi suntem dependenti de acestea. Cele mai folosite sunt Google si Yahoo care furnizeaza cele mai bune rezultate dintre toate motoarele de cautare. De ce sa nu ai parte de acelasi rezultate remarcabile, dar sa fii platit in acelasi timp? Homepages Friends isi plateste utilizatorii pentru fiecare cautare facuta. Nu trebuie sa dai click pe reclame, nu trebuie sa-ti instalezi nici un program. Rezultatele returnate vor fi exact aceleasi ca pe Google sau Yahoo (schimbate din timp in timp). Tot ce trebuie sa faci este sa folosesti motorul de cautare asa cum folsesti zilnic Google si vei vedea ca in contul tau se va strange o suma de bani din ce in ce mai mare. Plata pe o cautare poate varia intre 1 si 6 penny, depinzand de locul unde te afli, cat de des folosesti motorul de cautare si alti factori. Tragi tu singur concluziile daca e mult sau nu.

Cautarile zilnice nu reprezinta singura modalitate de a face bani. In completare, iti poti convinge si prietenii sa participe. Nu vor avea decat de castigat, dar in acelasi timp si tu. Vei primi bonus 10% din ce castiga ei, 5% din ce castiga prietenii lor, 2.5% din ce castiga prietenii prietenilor lor. Sa facem un calcul simplu. Daca de exemplu tu faci in medie 5 cautari pe zi si reusesti sa convingi 10 prieteni sa participe care la randul lor fac 5 cautari pe zi si conving alti 10 prieteni fiecare, care la randul lor fac 5 cautari pe zi, poti castiga peste 70 lire pe luna, 800 lire pe an. Depinde de tine, de cat de frecvent folosesti motoarele de cautare si de cati prieteni poti convinge. Pentru majoritatea internautilor 5 cautari pe zi e foarte putin.

In ceea ce priveste plata aceasta se face la o luna si jumatate dupa sfarsitul lunii in care ai reusit sa strangi suma de 20 lire. Desi suna complicat daca iti convingi destui prieteni vei primi bani in fiecare luna. Cu privire la modalitatile de plata acestea sunt foarte tari: transfer bancar sau paypal! De cand paypal accepta si utilizatori romani, nimic nu e mai simplu pentru a face plati si a incasa bani pe internet. Daca totushi vrei sa-ti retragi banii de tot, poti sa faci un transfer bancar direct in contul tau din Romania prin codul IBAN.

Ai 2 posibilitati sa-ti faci cautarile cat mai usor. Dupa ce iti setezi contul iti poti instala motorul de cautare in Search Box-ul de la Internet Explorer sau de la Firefox, sau ti-l poti seta drept homepage. Depinde doar de tine cum iti este mai comod si cat de mult vrei sa-l folosesti.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu