miercuri, 23 decembrie 2009

Cum sa faci bani pe net Gomez peer !!

Gomez Peer si este deja pe internet de cel putin 6 ani de zile si va mai fi inca multi ani, deoarece este ceva serios, nu e Hyip, nu e PTC, nu e PTR si nimic altceva care apare azi si dispare maine sau, in cazul fericit peste 2 ani. Initial se chema Porivo, dar acum cativa ani a fost cumparat de compania Gomez.

Ce este si ce face acest program:

Gomez Peer foloseste calculatoarele din intreaga lume pentru a testa eficienta anumitor siteuri ale celor care platesc pentru astfel de teste.In schimbul acestui serviciu Gomez plateste testarii cu o parte din suma pe care o primeste de la buyers.
Este vorba despre o aplicatie java care se instaleaza pe calculatorul testarilor, aceasta aplicatie ruleaza in background, ea nu va deschide sau afisa ferestrele websiteurilor pe care le testeaza, in schimb, atunci cand lucreaza veti vedea in fereastra aplicatiei ca este afisat “processing” la “current activity”, altfel va afisa “waiting” in cazul in care asteapta unitati de procesat.

Fereastra este foarte mica si nici macar nu trebuie sa stea pe ecran pentru a functiona, puteti da click pe close si va ramane doar ca o iconitza pe taskbar langa ceas.

Cum sunteti platiti:

Castigurile nu sunt fabuloase, va zic dinainte, dar ideea este ca orice ban care vine de pomana este bun. NU aveti de clicat reclame, nu trebuie sa cititi emails, nu trebuie sa faceti surf, trebuie doar sa va asigurati ca programul merge atunci cand calculatorul e deschis.Resursele pe care le consuma sunt neglijabile, va vedeti in continuare de treaba ca si inainte, ca si cum nici nu ar exista.

Veti fi platit cumulat pentru 3 lucruri:

2cent/25 minute de procesat (ei spun 0.08c/min)
4centi/20ore online/zi
1$/luna/referral
2$/activare referral

Lucru foarte important de retinut ca sa faceti mai multi bani: aveti dreptul la un singur cont, dar aveti voie sa instalati programul pe oricate calculatoare doriti(asigurati-va ca este setat acelasi nume de cont, dar nume diferit pentru fiecare statie-calculator)
La fiecare sfarsit de luna se face plata automat (nu se face si manual) daca suma cumulata este minim 5$, daca e mai mica, atunci ramane acolo si se cumuleaza cu ce castigati lunile viitoare. Modalitatile de plata sunt PayPal, Moneybookers si Alipay .
Foarte important: Initial sunteti cu statutul “pending” adica in modul evaluare, perioada in care cei de la Gomez hotarasc daca le sunteti de folos sau nu. Aceasta dureaza dureaza de la cateva zile pana la o luna dupa care deveniti membru activ sau inactiv. Decizia luata de Gomez depinde foarte mult de cat de mult timp lasati programul sa ruleze si de cati useri sunt deja in zona voastra (tara), dar tine si de noroc. Doar membrii activati primesc bani.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu