sâmbătă, 26 decembrie 2009

Va spunem de la inceput ca nu avem nici un chef sa pierdem timpul cu amageli si aiureli. Va rugam, cititi cu atentie informatia prezentata! Aveti in fata o oferta cat se poate de serioasa. Pe site-ul special dedicat SCAM-ului si cel mai popular site in acest domeniu: http://www.scambusters.org/



gasiti lista actualizata cu firmele care nu platesc, adica cele care practica metoda numita SCAM ( metoda de imbogatire rapida prin scheme piramidale, fara sa va mai primiti banii ). Pe aceasta lista in mod sigur NU o sa gasiti compania Global Domain International (GDI) www.website.ws pe care o prezentam. Compania e foarte serioasa si PLATESTE banii cistigati fara intirzieri.

Acesta este un site afiliat ce reprezinta compania oficiala GDI si este dedicat fiecarei personae care doreste sa construiasca un business propriu pe internet si sa castige o suma frumoasa de bani in fiecare luna fara a fi nevoit sa sacrifice lucruri importante in viata (timp petrecut cu prietenii si familia).


Cine este GDI ?


Global Domains International Inc. fondata in anul 2000,
este distributor exclusiv al numelor de domeniu web cu extensia ".ws".
Este o societate comerciala inregistrata legal, care in 2002 - la 2 ani de la lansare, se afla deja in Top50 in Statele Unite, fiind cotata printre companiile cu cea mai rapida crestere din America.
In Romania, a intrat oficial in anul 2006.

Aceasta afacere merita atentie. De ce ?


Primiti absolut gratis tot ajutorul si instructiile jobului de care veti avea nevoie de la echipa GDI

Afacerea este in continuu crestere si cererea si venitul va fi din ce in ce mai mare, poteti face o adevarata avere pentru Dvs. si familie

Afacerea este sub licenta si nu are concurenta, aproximativ 2/3 din castig provine din reteaua pe care o construiti.

Banii castigati ii primiti lunar, fara intirzieri, in dolari, prin cec, cont bancar sau sistem de plata online paypal, VictoriaBank, BCR, BRB. In timp ce castigati bani, dati posibilitatea si altora sa se afirme.

Primele 7 zile sunt de proba deci aveti posibilitatea de a testa sistemul fara sa platiti nimanui un cent. ATENTIE ! Pentru a va inscrie in aceasta afacere profitabila este nevoie de un card valid de gen VisaElectron, MasterCard chiar si fara bani pe el.

Si totusi, care este produsul oferit de GDI?

* Primiti un nume de domeniu cu terminatia ".ws" cu capacitatea de 100 MB hosting/gazduire de foarte buna calitate (ex: www.makebusiness.ws, www.numeletau.ws)

* Primiti 10 adrese de e-mail, cu capacitate de 1024MB (ex: support@makebusiness.ws, banionline@siteultau.ws)

* 9 pagini de prezentare gata construite, a afacerii GDI in limba engleza continand toate datele necesare, cu ajutorul carora alte persoane se vor putea inregistra in retea prin ID-ul Dvs.

* O pagina bine amenajata a contului personal (biroul tau http://www.website.ws/members) de unde aveti posibilitatea de a controla toate procedurile necesare de administrare

* Un program simplu de construit WebSite-ul (Site-builder), care contine o multime sabloane, schite cu ajutorul caruia oricine poate sa-si construiasca propriul site repede si simplu fara cunostinte de html, php, programare, etc.

* Acces la email-urile personale oriunde in lume indiferent de locul in care va aflati ( http://www.email.ws/)

* Acces FTP (File Transfer Protocol), adica veti putea crea propria pagina web offline si o veti putea incarca pe servererul FTP al companiei GDI

* Initiere si consultanta prin email, chat sau telefon 24h/24h din partea specialistilor GDI


Si multe alte servicii pe care le veti studia si cunoaste din momentul inscrierii in aceasta afacere extraordinara.

O mentiune importanta : Nu trebuie sa vindeti umblind pe la casele oamenilor, nu trebuie sa convingeti, nu se cere sa dati bani dinainte pentru a incepe afacerea. Toata activitatea este pe Internet si poate lua doar cateva ore zilnic. Compania este foarte stabila, foarte serioasa, foarte bine cotata, cu o vechime de peste 9 ani, cu planuri foarte ambitioase de dezvoltare in viitor.

Concret : Se ofera linkuri de vanzare, se ofera materiale gata pregatite, consultanta si instructiuni de lucru. Tot ce ramane de facut este sa adaugati zilnic cateva anunturi in web-directorii, site-uri, bloguri, forumuri pentru promovarea site-ului propriu care vinde singur si sa urmariti din contul propriu evolutia incasarilor lunare! E atat de simplu in cat dupa ce va obisnuiti sa primiti venit, veti simti insfarsit ce inseamna sa aveti timp liber fara griji financiare !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu