duminică, 13 iulie 2014

Fotoliu puf King Size



http://www.pufrelax.com/
Un fotoliu puf King Size nu se simte complet fara Suportul pentru picioare (Otoman) si Perna decorativa/de sustinere a capului! Va recomandam setul complet.. clientii care au achizitionat setul complet la recomandarea noastra ne-au sunat si ne-au multumit! Si otomanul si perna precum si fotoliu contin un amestec de fulgi de burete memory.
Fara indoiala unul dintre cele mai confortabile fotolii pe care te poti relaxa, fotoliul King Size este un monstru din puf care te imbratisaza si ia forma ta daca il pui in pozitie veriticala. Intoarce-l la orizontala si devine un norisor de puf cu spatiu generos pentru doua persoane. Ah si sa nu uitam! Inauntru vei gasi o saltea care poate deveni un pat regesc care va uimi musafirii tai. Este un accesoriu obligatoriu pentru cine vrea sa scape de stresul cotidian si sa isi decoreze casa conform ultimelor tendinte. Calitatea nu doar ca nu este neglijata, ci mai mult decat atat este unul din aspectele cele mai importante pe care le avem in vedere. Avand in interior o saltea inseamna ca husa exterioara a fotoliului este detasabila, deci se poate spala la masina; se recomanda spalarea husei inchise la cel mult 30 de grade Celsius, fara a pune si alte rufe impreuna cu aceasta.
Detalii OTOMAN: este ideal atunci cand vrei sa te intinzi pe fotoliul tau din puf - King Size sau Matusalem deoarece asigura o pozitie a picioarelor mai apropiata ca inaltime de restul corpului, oferind sprijin si suport picioarelor.
Fiind insa in acelasi timp o mica replica a fotoliului presupune:
- confort sporit - pentru ca e umplut cu fulgi de burete cu memorie
- are inauntru o saltea micuta, care odata scoasa poate fi folosita pe post de perna, potrivindu-se perfect cu salteaua mare din fotoliul King Size sau Matusalem
- avand inauntru salteluta inseamna ca husa exterioara poate fi spalata - la fel ca si husa exterioara a fotoliilor - King Size, Matusalem sau Nirvana

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu