duminică, 29 iunie 2014

Magazinele Online o afacere de succes

Numarul magazinelor online este in continua crestere si putem cumpara de pe internet orice produs ne dorim. Nici nu trebuie sa ne deplasam din fata calculatorului, pentru ca si comanda si plata si livrarea se fac fara sa iesim din casa. Totusi, nu trebuie sa avem incredere in toate site-urile de shopping online, pentru ca nu toate sunt sigure. Trebuie sa cunoasteti reputatia site-ului foarte bine inainte de a va apuca sa comandati diverse obiecte. Iata care sunt avantajele magazinelor si ale shoppingului online.

Comoditatea

Unul dintre cele mai evidente avantaje ale cumparaturilor online este comoditatea consumatorului. In fata calculatorului suntem scutiti de aglomeratia dintr-un magazin, de statul la coada. De multe ori magazinele online ofera reduceri si promotii pe care nu le gasim in magazine sau mall-uri.

Deschis 24h / 7 zile

Din magazinul online nu ne da nimeni afara, nu exista ora de inchidere si nici nu trebuie sa ne grabim sa ajungem pana la o anumita ora. Putem face cumparaturi in functie de propriul timp liber. Avand in vedere ca internetul este accesibil in orice moment, putem sta ore in sir sa frunzarim si sa cautam produsele care ne intereseaza.

Economii

Shoppingul online ne ajuta sa economisim mult mai mult decat prin reduceri si oferte. Nu trebuie sa ne deplasam, astfel incat economisim combustibil. In unele cazuri livrarile sunt gratuite sau sunt niste sume destul de mici, pentru care nu se merita sa mergem pana la mall sau la magazinele de specialitate. Apoi, din moment ce nu trebuie sa ne deplasam nicaieri, economisim si timp pe care il putem fructifica altfel. Nu trebuie sa cautam loc de parcare si trebuie sa platim parcari. Per total, cumparaturile de pe internet ne scutesc de stres.

Fara vanzator

Bucuria cumparaturilor este partial diminuata vanzatorii vigilenti, care ne urmaresc fiecare pas sau care, dimpotriva, nu sunt acolo cand avem nevoie de ei. Cumparaturile online ne scutesc de aceasta neplacere. In plus, nu ne bate nimeni la cap sa cumperam un obiect care trebuie neaparat epuizat.Alegerea ne apartine in totalitate.

Preturile

Uneori, magazinele online ofera preturi de vis. Din moment ce nu trebuie sa cheltuiasca nimic pe chirie, angajati, reclame si altele, preturile pe care le ofera sunt considerabil mai mici fata de cele din magazinele obisnuite. De asemenea, in cazul cumparaturilor online, putem compara preturile mai multor furnizori si putem beneficia de cele mai bune oferte.

Fara limite

Nici macar cel mai mare mall nu poate avea de toate. Si chiar daca ar avea, ar fi foarte greu si ne-ar lua o gramada de timp sa gasim produsul de care avem nevoie. Pe de alta parte, produsele de pe internet nu au nevoie de spatiu pentru a fi vazute. Exista cate un shop pentru orice domeniu. Alegerile sunt nelimitate si putem trece in revista fiecare produs si putem citi diverse pareri si recoandari despre el sau altele mai bune. Alegerea si diversitatea sunt nelimitate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu